Turkey  United Kindom     Genel CerrahiKURUMSALÇocuk SağlığıE-SONUÇ

• Akciğer Taraması
  • Sanal Kolonoskopi ve Endoskopi
  • Kemik İncelemeleri

Özel Yalova Hastanesi,Yalova ve bölgesi için çok önemli bir yatırım yaparak teknolojinin öncüsü olmaya devam ediyor. 128 kesitli BT cihazı ile 5-6 saniye gibi çok kısa sürelerdeve düşük doz radyasyon ile kalbi ve koroner arterleri kalp hızından etkilenmeden görüntülemek artık mümkün . Ayrıca aynı cihazla tüm vücut bölgeleri 3 planda ve 3 boyutlu olarak değerlendirilebilmekte ve dokular milimetrik hassasiyetle incelenebilmektedir. Sanal bronkoskopi, endoskopi ve kolonoskopi, beyin anjiyo özellikleri ve tüm vücut bölgelerinin anjiografi incelemeleri ile bronşlar, kalın bağırsak ve damarlar büyük girişimlere gerek olmaksızın görüntülenebilmekte, organların iç analizi yapılabilmekte damarların çap daralmaları en doğru şekilde saptanabilmektedir. Nodül takip programı ile özellikle akciğerdeki küçük lezyonların gelişimi net olarak izlenebilmektedir. 40 yaş altı ailede kalp öyküsü olan ve 40 yaş üstü herkesin kontrol amaçlı kalp anjiyosu yaptırmasını mutlaka öneriyoruz.